Actueel‎ > ‎

MULTIsignaal Verwijsindex app!

Geplaatst 9 sep. 2014 07:44 door Simone Langerak   [ 9 sep. 2014 07:45 bijgewerkt ]
Vanaf heden is de MULTIsignaal Verwijsindex app beschikbaar! Aangezien professionals steeds meer tijd en plaats onafhankelijk werken, is het vanaf nu mogelijk om via de MULTIsignaal app op IOS en Android smartphones en tablets een signaal af te geven in de Verwijsindex. De app kunt u gratis downloaden in de App Store of via Google Play. Meer informatie over de app en de links naar de stores vindt u op onze website via
http://www.multisignaal.nl/nieuws/multisignaal-lanceert-verwijsindex-app.

Er is uiteraard veel aandacht besteed aan de beveiliging van de app. Zo worden er geen gegevens van cliënten opgeslagen op uw toestel en is de app beveiligd met een persoonlijke pincode. U leest hier meer over in de privacyverklaring die in de app is opgenomen. Tevens vindt u daar de instructie voor het gebruik van de app. U kunt met de app inloggen met uw gebruikelijke gebruikersnaam en wachtwoord.

Wij hopen hiermee het gebruik van de Verwijsindex te stimuleren om de ondersteuning aan jeugdigen en gezinnen verder te optimaliseren. Maak uw betrokkenheid bij jeugdigen kenbaar voor uw collega-professionals middels de MULTIsignaal Verwijsindex app!

Heeft u nog vragen, dan kunt u contact opnemen met helpdesk@multisignaal.nl.

 
Comments